Montázs készítés

  Manapság sok otthon, iroda falát díszítik különbözõ technikával készült képek, azonban a leglátványosabbak ezek közül a vászonképek. Vászonra lehet akár egy szép tájképet is kérni, ám ha egyedi dolgokra vágyunk, mindképp a montázst válasszuk! Ezzel a dekoratív, különleges módszerrel kedvenc képeinket, kedves emlékeinket egy képen láthatjuk viszont, így nem kell válogatni, melyik is kerüljön a figyelem középpontjába. A montázs készítésénél mindig figyelembe veszik, melyik kép hogyan illeszkedik a másikhoz, így az eredmény garantáltan olyan lesz, ami szépen harmonizál a szobával, és amit így bárhová büszkén kitehetünk.


  Haj Bár fodrászat Kispest

  A Haj Bár fodrászat Kispesten a Wekerle-telepen található. Nõi, férfi és gyermek hajvágás, hajápolás és festés egy helyen professzionális alapanyagokkal, legmodernebb hosszú és trendi rövid nõi frizurák készítése. Különleges alkalmakra, esküvõkre, szallagavatókra kontyok tûzést is vállalunk.


  Masszázs Budapest

  Masszõr szalon Budapesten, ahol kipróbálhatja a masszázsfajták széles tárházát szakértõ kezek alatt. Sport-, gyógy-, thai-, svéd- és talpmasszázzsal kényeztetjük kedves vendégeinket, ahol nem csak fizikai, hanem szellemi felfrissülésben is része lesz. Segítséget nyújtunk, hogy kiválaszthassa az önnek legmegfelelõbb masszázsfajtát, ami az igényeihez és a kezelendõ problémájához passzol. Bõvebb tájékoztatóért forduljon hozzánk elérhetõségeinken, amit a honlapunkon megtalál. masszor-budapest.hu, ahol a masszázs felsõfokon mûvelik…


  Poszternyomtatás fotókból

  Fotóiból gyönyörû poszterek nyomtatása és készítése különbözõ médiákra, matt, fényes és selyemfényû fotópapírokra. Egyszerû online poszter rendelés akár házhoz szállítással.


  Plakát nyomtatás

  Plakát nyomtatás kül- és beltérre egyaránt, professzionális gépekkel. Akár pvc bannerre, zászlóanyagra, épülethálóra, vagy csak különbözõ papírokra.


  Poszter Tapéta

  Saját egyedi tapétát szeretne otthonába, ez már nem csak álom lehet. Ön megálmodja és mi elkészítjük önnek a különleges faldekorációt. Az egyedi poszter tapéta készülhet fotóból, lehet egy szerkesztett grafika, egy különleges sorminta, egy céges logó és még sok egyéb. Hagyományos módon kerülnek felhelyezésre tapétáink általános tapéta ragasztóval, felragasztása különösebb szakértelmet nem igényel. Próbáljon ki minket, gyártasson egyedi tapétát.


1134 Budapest, Dózsa György út 150. (Lunár irodaház)
Tel.: +36 (1) 237-0136 Mobil: +36 (30) 473 8162
Kapcsolat: info@copynet.hu

Vászonfotó nyomtatás, vászonkép készítés - www.vaszonnyomtatas.hu
poszternyomtatás, plakátnyomtatás Copynet Nyomdaipari Kft.
Hasznos oldalak